Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (2023)

[jakaja style=”pisteillä” top=”3″ bottom=”3″]

Lue myös:DESTINY 2 – Opetuslapsen valan ratsastusopas

[jakaja style=”pisteillä” top=”3″ bottom=”3″]

Yhteenveto

Dungeonin esittely

Ensinnäkin haluan esitellä sinulle tämän Dungeonin. Aion puhua sinulle kaksinaisuudesta, päämekaniikasta ja ennen kaikkea... Aion opastaa sinua!

Kaksinaisuus & Todellisuus

Tiedätkö mitä"Kaksinaisuus”? Se on itse asiassa täsmälleen sama kuinYlösalaisin (maailma ylösalaisin)/Vieraita asioita, sarjaNetflix.

Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (2)

se onvaihtoehtoinen ulottuvuus, joka on olemassa ihmisten maailman rinnalla. Suurin osa, ellei kaikki, tässä ulottuvuudessa olevasta liittyy siihenCaluksen tietoisuuden kaiku, joka on itse vangittuna omaansaEffigyvalvonnassa olevan Dungeonin sisäänkäynnilläEris Morn.

Tämä ulottuvuus koostuu valtavastasuper organismi, sen keskeiset elementit ovatpainajaisiaja erityisesti :le propre Cauchemar de Calus.

Päämekaniikka

Tiedät varmaan kuinka Bungie rakentaa senlopettaa pelitoimintaajonkin aikaa, eliaseta yksi tai useampi mekaniikkakuka seuraa sinuakoko raidin tai Dungeonin aikana. Joten ennen sukellusta syvään loppuun, näyttää sopivalta esitellä sinulle tämän Dungeonin päämekaniikka!

Valloituksen kellot

Valloituksen kellot eli "kellot", ovat suorat linkit välillätodellisuutemmeetpainajaismainen maailma.

Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (3)
Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (4)

Kun ammut kelloa, sinut ja ryhmäsi siirretään meidän kanssamme samansuuntaiseen ulottuvuuteen(aiemmin kutsuttiin painajaismaiseks maailmaksi), jota kutsumme "kaksinaisuus".

Voit myös ampua kelloa kaksinaisuustilassa palataksesi todellisuuteen, muttahienovaraisuuson läsnä, sinun on asetettava itsesikellon ympärillä jottei kuolisi siirtyessään kaksinaisuudesta todellisuuteen.

Nämä elementit ovat läsnäkoko Dungeonissa, Ohittaavälivaiheitatailes BossFights, joten totu siirtymään ulottuvuudesta toiseen.

Mietit luultavasti, mikä on moniulotteisen matkustamisen tarkoitus? Tiedä hyvin, että ymmärrät nopeasti, jos aloitat Dungeonin etsimättä opasta.

AikanavälivaiheetOnesteitä, jotka estävät tietyt käytävät, mennäksesi toiselle puolelle sinun tarvitsee vainampua kelloa näiden toiselle puolellerajatjoka vie sinut kaksinaisuuteen.

Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (5)

Jos olet seurannut hyvin, tiedät mitä sinun on tehtävä toisella puolella! Mene kelloonsijaitsee kaksinaisuudessaja pysy hänessä, hän löytää itsensäsamassa paikassakuin se, jonka ammuit ennen sisääntodellisuutta.

Kun tämä on tehty, löydät itsesi todellisuudesta, muttaesteiden takanajotka estivät tiesi!

Tietää

 • Aikanakaksi pomotaistelua (vaiheet 2 ja 7)et "Rintakehä(vaihe 5), Siellä on2 kellonvartijaakuka ilmestyy ennenkellotjoka kerta kun teleportat. Tapa heidät avataksesi kellot ja teleportataksesi.
 • Näissä samoissa vaiheissa onmuutos: Kello onvähennettykun olet sisälläkaksinaisuus. Eli sinulla onyksi minuuttisaapumisestasi tähän ulottuvuuteen saadaksesi päätökseen sen, mitä sinun on tehtävä.
 • Aikaa pidennetään15 sekuntiakun tapat aNormaali kantaja.

Ylelliset symbolit ja niiden standardit

Symbolit

Vaikka ne ovat vähemmän monimutkaisia ​​muistaa kuinglyfitsinä Raid"Opetuslapsen vala", Leviatanin ylelliset symbolit pitäisi silti olla sinulle tuttuja.

Nimeä ne haluamallasi tavalla, mutta alla on neviralliset nimet kuten Dungeonissa ehdotetaan.

Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (6)
Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (7)
Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (8)
Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (9)

Bannerit

Raidissa tunnettu”Leviatan"sikäli kuinavaimet, Bannerit ovat palanneet. Heillä on aina yhteyssymbolitmainittu aiemmin ja tekee edelleenavaintoimisto.

Bell Guards & Standard Bearers

Kellovartijat

Muutaman pelisessiosi aikana olet jo nähnytCabals munis lance-flammes, mutta nämä eivät välttämättä häirinneet sinua sen enempää.

Tässä Dungeonissa näet kaikki värit, koska niitä on tarpeeksi kipeäksi, tässä ovat Bell Guards:

Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (10)

Standardin kantajat

Standard Bearers ovatPsionseikä muuta kuin yksinkertaistaPsions.

Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (11)

Sinulla on nyt kaikki tämän Dungeonin perusasiat juurtuneena sinuunomatunto, on aika siirtyä eteenpäintoinen puoli

"Duality" Dungeon Guide

Ammuitko kellon? Ei ? No, menit silti oppaan tälle puolelle, mennään!

Pääsy Dungeoniin

Päästäksesi tähän Dungeoniin, sinun on ensin mentävä osoitteeseenSuraya Hawthorne,tornissa.

Hän antaa sinulle tehtävän nimeltä:Yksi yhteinen lanka.

Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (12)

Eri vaiheiden suunnitelmat

Alkusoitto – Omantunnon kaikuja

Näytät vanhan sisäänkäynnilläKunnianosoitussali, julkaistu aikanaRikkauden kausi.

LähestyäEris Morn, hän kertoo sinulle tavoitteesta ja antaa sinun sukeltaa siihenhyvinalapuolellaCaluksen kuvajoka vangitsee hänen omantuntonsa kaiut.

Vaihe 1 – psyykkinen taso

Psychic Plane on tämän Dungeonin avaus ja ensimmäinen vaihe. Se ei ole pienempi kuin aelämänkokoinen opetusohjelmaalkaenpäämekaniikkakuka sen muodostaa.

Esteestää sinua siirtymästä eteenpäin, lähestymästä sitä ja ampumastakellosijaitsee toisella puolella,tee matka kaksinaisuudessaetliity todellisuuteen.

Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (14)

Takaisin todellisuuteen, olet nyt avaltava vyöhyketeatteria muistuttava. Tapa muutamat hankalat Cabalit ja valmistaudu hyppäämään.Ja kyllä, hyppää uudestaan ​​ja uudestaan.

Hyppää laiturilta laiturille astikorkein näköalapaikka, tulet näkemäänkellopäinvastoin, ammu se ja liity siihen Dualityn kautta.Varo Cabalia tässä ulottuvuudessa.

Kun se on ohitettu, toista toimenpide seuraavissa huoneissa, mutta lisää kelloja, joista ensimmäinen on klovasemmalle huoneestaja vielä kerranesteiden takana. Ammu se, liity siihen Dualityn kautta ja jatka sitten matkaasijongleerauksen aikananäin välilläTodellisuus ja kaksinaisuus.

Tulet huoneeseen, jossa on aleikkikenttähänen miljöössään tappaa Cabals et laportaatalla piha aukeaa.

Vaihe 2 – Gahlranin painajainen

Gahlranin painajainen onpääjohtaja, mikä on muuten melko yksinkertaista.

Ammu kelloa javaihda kaksinaisuuteenjossa Gahlran elää pientä elämäänsä ja juoksee ympäriinsä.Areenan molemmissa päissävalehdellakaksi kelloa ja huoneet molemmilla puolilla. Kun saavut kaksinaisuuteen,tappaa kellonvartijatjotka tulevat näkyviin, kun kaksi muuta pelaajaa tarkistavathuoneet sijaitsevat kellojen molemmilla puolilla.Kaksi neljästä huoneestatulee sisältämäänsodan pedot ja lipunkantaja.

Tappamalla aNormaali kantaja, näet astandardikuka nimetäänMalja,Soleil,sodan pedottaiHienonnettu. Voit tietää, mikä sinulla on, koska sinulla on aHarrastajanäytön vasemmassa reunassa, joka osoittaa, mikä standardi sinulla on.

Kun nämä kaksi ihmistä ovat saavuttaneet standardinsa,palaa kelloon ja palaa todellisuuteen. Muita vihollisia syntyy täällä jakaksi jalustaa maassasijaitsee sisäänkäynnissäkaksi neljästä todellisuuden salistatulee olemaanvalkoiset valaisevat symbolitjotka vastaavat käytössäsi olevaa standardia. Esimerkiksi jos löysitHienonnettuetSoleil, sinun on asetettava banneri päällepohja oikealla symbolilla. Tämä avaa oven huoneeseen, joka sijaitsee aivan jalustan vieressä ja aKolossimuutaman mukanasodan pedottulee olemaan sisällä.

Tapa viholliset ja pyydä jokaista bannerin pudonnutta pelaajaa lähtemäänhuoneessa, jossa viholliset ilmestyivät. Kolmannen pitää jäädäareenan keskellätai olla kahden muun pelaajan kanssa. Vedä kelloa palataksesi kaksinaisuuteen,areenan molemmat puolet on puhdistettava Gahlranin visioistakäynnistää vaiheenDPS. Seuraa vain polkua ja tapa kaikkiGahlranin visiotjotka näkyvät loppuun asti, joka avaa oven, joka johtaa sinut areenalle,missä Gahlran the Doombringer on.

Kun molemmat puolet on puhdistettu,tavata keskellä ja aloittaa DPS-vaihe. Älä unohda tappaaOvikellotavataksesi Kellon lukituksen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden lähteäennen kuin aika loppuuja tuhota joukkueesi. Kun aika tulee noin kymmeneen sekuntiin,tai vähemmän, jos pidät riskistä, suuntaa Belliin, jossa tapoit kellonvartijat japalata todellisuuteen. Tämä päättääDPS:n vaihe. Toista nyt yllä olevat vaiheet, kunnestappaa Gahlranin painajainen.

Muista, että itse vaiheessa ei ole aikarajaa, joten jos tarvitset lisää DPS-vaiheita, se on täysin mahdollista! Ei myöskään ole olemassa elvytysmerkkejä, joten voit teoreettisesti kuolla niin monta kertaa kuin haluat.

Rappel

 • Kun otat Standardin, aika pitenee 15 sekunnilla.

Vaihe 3 – krypta

Crypt on yksi niistävälivaiheettästä Dungeonista, "matka".

tappamisen jälkeenGahlranin painajainen, sinun täytyy mennä alasluukkusijaitseeareenan keskellä. Kun olet alareunassa, jatka matkaasi, kunnes "Abyss", kohtaat ajättimäinen tyhjyys.

Sinun täytyy käydä läpi pieni sarjaalustatäläosa on taitettu alas. Jos haluat asettaa ne takaisin paikoilleen, sinun on aktivoitava2 vipua. Ensimmäinen päälläsinun tavallasija toinen päälleJalankulkusiltavähän kauempana,et jää kaipaamaan niitä.

Aktivoi ne, jatka reittiä ja kirjoitapieni hiiren reikäsijaitsee aivan vastapäätäuusin alusta. Seurauksena on laskeutuminen helvettiin, joten ole varovainen, ettet riko nilkkaasi tai mikä vielä pahempaa... Anna arkkitehtien ottaa sinusta valtaa monennen kerran...

Kun olet alhaalla, oletCrypt, sinun tehtäväsi on tappaa viholliset tai jatkaa matkaasi seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 4 – patsaat

Patsaat ovat myös osavälivaiheet, se on tyyppiä "palapeli".

Kun olet kulkenut kryptan läpi, saavut sisäänsuuri huone, jonka keskellä on kelloetNeljä Baigneurs Cabalsin patsastaosoittaa eri suuntiin. Mene kaksinaisuuteen ampumalla kelloa ja lähesty patsaita, löydät sieltäCalus-pään muotoinen kellotaulu. Kun käytät tätä kellotaulua,Todellisuuden puolella olevat patsaat alkavat kääntyä neljännes neljännekseltä. Tee kaikki Todellisuuden patsaatosoita kirvestäänhuoneen keskelleavaamaan luukun kellon alla.

Tietää

 • Koodi on aina sama ajosta riippumatta.
  • Patsaasta, jota ei käännetä, alkaen koodi on:3-2-2.

Vaihe 5 – Rinta

Rinta ontoiseksi viimeinen askelennen viimeistä pomoa, sinun täytyyavaa Caluksen arkku.

Se on melko samanlainen kuin mitä olet kohdannut tähän mennessä, löydätkellot ja heidän vartijansa,THEEtendardja niiden kantajiaSittenYlelliset symbolit.

Kun vaihe alkaa,vihollisten joukkotunkeutuu areenalle kaikilta puolilta, mukaan lukien aminipomoettä et voi tappaa, Toistaiseksi. Lisäksi,kaksi symbolia (Chalice, Sun, Beasts of War tai Axe)ilmestyy maahan. Tyhjennä huone vihollisista jatappaa kellonvartijatjotka ilmestyvät portaiden alleareenan alemmilla tasoilla, niitä tulee yhteensä neljä. Kun kellonvartijat ovat kuolleet, etsiseinä, jolla on sama symboli kuin maassa. Pyydä joukkuetovereitasiseiso jokaisen vastaavan seinän lähelläennen kolmatta versoakellossalähettää kaikillekaksinaisuudesta.

Kun tulet paikalle, keskellä olevan henkilön täytyypuhdistaa areenantappamisesta alkaenkellovartijatkuka on ilmestynytalemmissa kerroksissavoidakseen mennä ulos. Mitä tulee kahteen muuhun,kiipeä portaatettappaa kaikki viholliset tällä tasolla,mukaan lukien Colossus. Tämä aiheuttaa aNormaali kantajajajoitain War Beasts. Tapa Standard Bearer japalauttaa standardinjoka näkyy. Mene takaisin keskelle, jossa on kolmas joukkuetoverisi japalata todellisuuteen. Aseta standardi oikeaan symboliintehdäkseen minipomosta haavoittuvan. Tapa kaikki viholliset huoneessa ja minipomo synnyttääksesitoinen joukko symbolejamaassa. Myös toinen minipomo ilmestyy.

Toista prosessi, joka koostuumennä kaksinaisuuteen,ottamaan standardit,palata todellisuuteen,asettamaan standardit, ettappaa minipomo vielä kahdesti. Kolmannen tappamisen jälkeen vaihe päättyy ja pääset sisäänrinnassakunluukkuavoin.

Tietää

 • Mitä tulee vaiheeseen 2, kun otat Standardin, aika pitenee 15 sekunnilla.
 • Sinun ei tarvitse tappaa kaikkia vihollisia todellisuudessa, mutta on vaarallisempaa jättää heidät hengissä. Samoin kun minipomo on haavoittuvainen.
 • Aikaa ei lasketa todellisuudessa, joten varaa tarvitsemasi aika, mutta se on kaksinaisuutta.

Vaihe 6 – Selaa rintaa

Kuten nimestä voi päätellä, sinun täytyyselata tavaratilaa, tämä osa Dungeonista on siksi "matka".

Ei mitään kovin monimutkaista, paitsi tekeminensama kuin vaiheessa 1.

Juosta,hypätä,ampua kelloja,mene kaksinaisuuteen,astua todellisuuteenja.. Olet vihdoin osoitteessaBossin finaali!

Vaihe 7 – Dark Sanctuary

Obscure Sanctuary on paikkatoinen ja viimeinen BossFight tässä Dungeonissa, ja se ei ole monimutkaisempi kuinGahlranin painajainen.

Tämä vaihe koostuu kaikesta, mitä pystyit tekemään tässä vankityrmässä, mutta suuremmassa mittakaavassa. Taistelun alussa,vihollisten laivue ilmestyy, tapa ne nopeasti. Erityisesti,tarkka-ampujat takaapäinvoivat olla todellinen julmuuksien lähde, jos niitä ei tapeta, joten muista asettaa ne etusijalle.

Kuten muissakin vaiheissa, kaksi symbolia ilmestyy huoneen kummallekin puolelle, lähelläisot ketjut. Tulet myös näkemäänkuusi kellonvartijaa, äläkaksi keskellä,kaksi oikeallaetkaksi jäljellä.

Kun viholliset on tapettu, paikannaparveketärkeäsama symbolimitäyksi symboleista maassa. Varmista, että olet koordinoitu joukkueesi kanssa, koskakahden on seisottava kullakin parvekkeellasillä aikaakolmannen on oltava keskellä tai sen ympärillä. Ammu yksi kelloista kuljettaaksesi itsesi kaksinaisuuteen. Ihmiset parvekkeilla näkevät aNormaali kantajaaivan heidän vieressään. tapa hänet japalauttaa standardinjoka näkyy. Voit myös tappaaColossiseisovat areenan päissä, koska he voivat kaataa sinut parvekkeelta tai jopa tappaa sinut.

Tuo kaksi standardia takaisin todellisuuteenja aseta ne päälleniiden pohja ketjujen edessä. Toista prosessi uudelleen saadaksesineljä standardiapaikallaan ja voi liikkua eteenpäin.

Kun neljä standardia on asetettu,kiteet ketjujen keskelläkyllästetäänpunaisella hehkulla. Poista muutama vihollinen, kerää ammuksia ja ammu yksi kiteistä. Se nostaa ketjut, soivaltava kello areenan takaosassa. Te kolme olette menossapalata kaksinaisuuteen, jossa vaiheDPSalkaa.

Nyt sinun ja joukkueesi täytyytappaa kaikki kellovartijat areenalla, varsinkin ne jotka ovatkellon edessä, jota kohti pomo juoksee. Nämä kellot ovat niitämiljöö, ofgauchejaLAKI. Joten jos hän juoksee oikealle, sinun täytyy tappaa kaikki nopeastiKellovartijatoikealla siislaittaa sinut kellon viereen.

Kun joukkueesi on kellon vieressä, ammu sesoita ja tainnutta pomo. Tämä antaa sinulle aHarrastajaja antaa sinun tehdä hänetpaljon vahinkojaennen kuin se siirtyy seuraavaan Belliin. Toista tämä prosessitappamalla vihollisia,soittamalla kelloa tainnuttaakseen hänet, ettehdä vahinkoa, kunnes kaikki kolme kelloa on käytetty.

Tietää

 • Kaksinaisuuden kolossia ei voi tappaa, kunhan olet tarpeeksi nopea.
 • DPS:ssä voit tappaa kaikki kuusi kellovartijaa, jos kuljet tarpeeksi nopeasti.
 • Bossia voidaan hidastaa, jos pelaaja lähestyy sitä yrittäessään törmätä siihen.
 • Damage Buff kestää 10 sekuntia, joten älä laihda ja varustaudu hyvin. Lisäksi, jos joku teistä ei ole Bellin vieressä DPS:n aikana, hän ei saa Buffia ja siksi hän tekee vain 10 % vahinkoa pomolle.

Table des Loots

Destiny 2 - "Duality" Dungeon Guide - Seuraava vaihe (18)

Mike

Intohimoinen pelaaja nuorimmasta iästä lähtien, suuri FPS- ja MMORPG-fani, mutta ei vain.

Kirjoittaminen kiehtoo ja innostaa minua yhtä paljon kuin videopelit.

Destiny-veteraani, haasteet ovat erikoisalaani ja pyrin aina asioiden perään riippumatta siitä, mitä!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated: 14/07/2023

Views: 6475

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.