Broadway Kansas Cityssä julkistaa kauden 2022/2023 (2023)

Broadway Kansas Cityssä julkistaa kauden 2022/2023 (1)

PNC Broadway Kansas Cityssä paljastaa odotetun kauden 2022-23 Music Hallille ja Kauffman Center for the Performing Artsille. Kausi sisältää seuraavat Broadway-kiertuetuotanto: PRETTY WOMAN: THE MUSICAL,9-5: MUSIIKKI, HADESTOWN, Lerner & Loewe's MY FAIR LADY, KUUSI,SETTIJATAULUKOT, jaDisneyn ALADDIN.Kausi 2022-23 sisältää myösKUNNIOITTAMINEN. ja kahden viikon kihlausHAMILTONkauden lisäosina.

"Tämä on uskomaton kausi!KUUSIon Broadwayn kuumin show.Hadestownon viime kauden Tony-palkittu paras musikaali. Lisää palautuksetHamiltonjaKurjaja mielestäni on reilua sanoa, että tämä on yksi vahvimmista vuodenajoistamme! Jokaiselle on jotakin mistä nauttia!" sanoi Leslie Broecker, presidentti-Midwest, Broadway Across America.

Kansas Cityn PNC Broadway -sarjan kausikortit alkavat 267 dollarista ja ovat ostettavissa nyt osoitteessaBroadwayInKC.com.Tietoja jokaisesta kansallisesta Broadway-kiertueesta löytyy alta.

KAUNIS NAINEN: MUSIIKKI

6.–11.12.2022

Musiikki sali

KAUNIS NAINEN: MUSIIKKI, joka perustuu yhteen Hollywoodin kaikkien aikojen rakastetuimmista romanttisista tarinoista, herää henkiin voimakkaan luovan tiimin kanssa, jota johtaa kaksinkertainen Tony Award® -palkittu ohjaaja ja koreografi.Jerry Mitchell(Hiuslakka, perverssi saappaat, laillisesti blondi).

Päätuottaja toi lavallePaula Wagner,KAUNIS NAINEN: MUSIIKKI sisältää Grammy®-voittajan alkuperäisen partituurinBryan AdamsjaJim Vallance("Summer of '69", "Taivas") ja elokuvan legendaarisen ohjaajan kirjaGarry Marshallja käsikirjoittaja J. F. Lawton.KAUNIS NAINEN: MUSIIKKInostaa mieltäsi ja sytyttää sydämesi. "Jos rakastat elokuvaa, rakastat musikaalia!" (BuzzFeed-uutiset).

Oletko valmis rakastumaan uudestaan?

(Video) AINO elokuva - (tekstitetty suomeksi)

9-5: MUSIIKKI

3.–8.1.2023

Kauffman Center

TUMBLE OUTTA' BED JA STUMBLE TODolly PartonRIP-ROARING MUSIIKKIKOMEDIA!

Hittimusikaali 9 TO 5 sisältää ikonisen elokuvan alkuperäisen käsikirjoittajan kirjanPatricia Resnickja maan kuningattaren itse ehdokkaat Oscar-, Grammy- ja Tony-pisteet,Dolly Parton.

9 TO 5 MUSIKAALI kertoo tarinan kolmesta työtoverista, jotka heidän seksistinen ja egoistinen pomonsa on ajanut kiehumispisteeseen. Suunnittelevatko naiset kidnapaamaan ja kääntämään pöydät halveksittavalle esimiehensä, onnistuvatko naiset uudistamaan toimistonsa - vai selviävätkö tapahtumat, kun toimitusjohtaja tulee odottamattomalle vierailulle? Ikonisen 80-luvun elokuvan inspiroima ja Dollyn itsensä tuoma hauska uusi tuotanto kertoo ryhmittymisestä, seisomisesta ja asioiden hoitamisesta!

HADESTOWN

17.-22.1.2023

Musiikki sali

TULE KATSOMAAN, MITEN MAAILMA VOI OLLA.

Tervetuloa HADESTOWNiin, jossa laulu voi muuttaa kohtalosi. Kahdeksan voittaja 2019 Tony Palkinnot®mukaan lukien paras musikaali ja 2020 Grammy®Parhaan musiikkiteatterialbumin palkinto, tämä arvostettu uusi esitys kuuluisalta laulaja-lauluntekijältä Anaïs Mitchelliltä ja innovatiiviselta ohjaajaltaRachel Chavkin(Natasha, Pierre & The Great Comet of 1812) on rakkaustarina tähän päivään... ja aina.

Kietoutuvat kaksi myyttistä tarinaa - nuorten unelmoijien Orpheuksen ja Eurydiken tarina sekä kuningas Hadeksen ja hänen vaimonsa Persefonen tarina - HADESTOWN on ahdistava ja toiveikas teatterikokemus, joka tarttuu sinuun eikä koskaan päästä irti.

Lerner & Loewe's MY Fair LADY

7.-12.2.2023

Kauffman Center

FromLincoln Center -teatterijoka toi sinulle The King & I:n ja South Pacificin, tulee "yliherra uusi tuotanto kaikkien aikojen täydellisimmästä musikaalista" (Entertainment Weekly), Lerner & Loewen MY FAIR LADY. JohtajaBartlett Shern hehkuva tuotanto on "jännittävää, loistavaa ja parempi kuin koskaan" (New York Times). "Joka niin usein tapahtuu herätys, joka muistuttaa, kuinka välttämätön suuri teatteri voi olla" (NY1).

MY FAIR LADY kertoo klassisista kappaleista, kuten "I Could Have Danced All Night", "The Rain in Spain", "Would't It Be Loverly" ja "On the Street, jossa sinä asut".Eliza Doolittle, nuori Cockney-kukkakauppias, ja Henry Higgins, kielitieteen professori, joka on päättänyt muuttaa hänet ideakseen "oikeasta naisesta". Mutta kuka oikeasti muuttuu?

KUUSI

28.2.–5.3.2023

Musiikki sali

Eronnut, mestattu, kuollut, eronnut, mestattu, selvisi.

Henry VIII:n KUUSI vaimoa Tudor Queensista popprinsessoihin yhdistävät mikrofonin viisisataa vuotta kestäneen historiallisen sydänsurun 2000-luvun tyttöjen voiman ylenpalttiseksi juhlaksi! Tämä uusi alkuperäinen musikaali on maailmanlaajuinen sensaatio, jonka vuoksi kaikki menettää päänsä.New York TimessanooKUUSI"TÄYSIN SÄÄNNÖT!" (Critic's Pick) jaWashington Postylistää SIX:tä: "Juuri sellaista energisoivaa, inspiroivaa valaistusta tämä kaupunki kaipaa! Broadwayn kausi tuli täyteen!"

"KUUSI Täysin sääntöjä!" -New York Times

"Broadwayn energinen historian remix hallitsee ylivoimaisesti!" -Entertainment Weekly

KURJA

2.–7.5.2023

Musiikki sali

Cameron Mackintoshesittelee Boublilin ja Schönbergin Tony-palkitun musiikkiilmiön LES MIS:n ylistämä tuotanto.JATAULUKOT. Tämä loistava lavastus on valloittanut maailman myrskyllä ​​ja sitä on ylistetty "uudestisyntyvänä unelmana tuotannosta" (Daily Telegraph).Taustalla 19thvuosisadan Ranska,SETTIJATAULUKOTkertoo kiehtovan tarinan särkyneistä unelmista ja onnettomasta rakkaudesta, intohimosta, uhrauksesta ja lunastuksesta - ajaton todistus ihmishengen selviytymisestä. Upea pistemääräSETTIJARABLES sisältää kappaleet "I Dreamed a Dream", "On My Own", "Bring Him Home", "One Day More" ja monet muut.

Disneyn ALADDIN

30.5.–4.6.2023

Musiikki sali

Löydä kokonaan uusi maailma ALADDINissa, Broadwayn hittimusikaalissa. TuottajaltaLeijonakuningastulee Aladdinin ajaton tarina, jännittävä uusi tuotanto, joka on täynnä unohtumatonta kauneutta, taikuutta, komediaa ja henkeäsalpaavaa spektaakkelia. Se on poikkeuksellinen teatteritapahtuma, jossa yksi lamppu ja kolme toivetta tekevät mahdollisuuksista rajattomat. TervehtinytUSA tänään"Pure Genie-Us"ALADDINsisältää kaikki suosikkikappaleesi elokuvasta sekä uutta musiikkia, jonka on kirjoittanut Tony® ja Academy Award® -voittajaAlan Menken(Uutiset) legendaarisen kirjoittamilla sanoillaHoward Ashman(Kaunotar ja hirviö), Tony-palkinnon voittajaTim Rice(Leijonakuningas, Aida) ja kirjailijaChad Beguelin(Häälaulaja). Ohjaus ja koreografi Tony Award -voittajaCasey Nicholaw(Mormonin kirja,Jotain mätää!), tämä "Fabulous" ja "Extravagant" (New York Times) uudessa musikaalissa on vertaansa vailla oleva suunnittelutiimi, jossa on Tony Award -voittajien lavasteet, puvut ja valaistusBob Crowley(Maija Poppanen),Gregg Barnes(Kinky Boots), jaNatasha Katz(Amerikkalainen Pariisissa). Katso, miksi yleisö ja kriitikot ovat samaa mieltä,ALADDIN on "Juuri mitä toivot!" (NBC-TV).

KAUDEN LISÄVARUSTEET:

KUNNIOITTAMINEN.

15.–16.11.2022

Kauffman Center

KUNNIOITTAMINEN.on lopullinen kunnianosoitus legendaariselle Queen of Soulille,Aretha Franklin. Kohonnut konserttikokemus tuo yhteisön yhteen ajattomalla musiikilla, joka puhuu monimutkaisesta ihmisen olotilasta kunnioittaen yhden Amerikan rakastetuimman laulaja-lauluntekijän intohimoista ja transsendenttista musiikkia.

Iloitse samalla kun sinut viedään intiimiin musiikilliseen odysseiaan, joka saa sinut taatusti ylös ja nousemaan istuimeltasi tanssimaan! Tuotanto kulkee läpiAretha FranklinRakkauden, tragedian ja voiton rohkea elämä, jossa pääosissa on livebändi, huippuvokalistit ja ilta, joka on täynnä musiikkia yhdeltä kaikkien aikojen suurimmista artisteista.

"Natural Woman", "Think", "I Knew You Were Waiting for Me", "Chain of Fools", "Respect" – kaikki suosikkihittisi yhdessä illassa ikonisen laulajatarin kunniaksi!

HAMILTON

21. maaliskuuta - 2. huhtikuuta 2023

Musiikki sali

Tämä "teatterin maamerkki on muuttanut teatteria ja tapaa ajatella historiasta" (The New York Times).

HAMILTONon Amerikan tarina silloin, Amerikan kertoma nyt. Mukana partituuri, joka yhdistää hip-hopin, jazzin, R&B:n ja Broadwayn,HAMILTONon ottanut tarinan amerikkalaisesta perustajaisästä Alexander Hamiltonista ja luonut vallankumouksellisen hetken teatteriin - musikaalin, jolla on ollut syvällinen vaikutus kulttuuriin, politiikkaan ja koulutukseen.

Kirja, musiikki ja sanoituksetlin manuel miranda, suuntaThomas Kail, koreografiaAndy Blankenbuehler, ja musiikillinen ohjaus ja orkestraatiotAlex Lacamoire,HAMILTONperustuuRon Chernowylistetty elämäkerta. Se on voittanut Tony®-, Grammy®- ja Olivier-palkinnot, Pulitzer-draamapalkinnon ja ennennäkemättömän erikoissitaatin Kennedy Center Honors -palkinnosta.

Huomaa: Vain kauden jäsenet saavat parhaat paikat lukittuihin hintoihin ennen kuin liput tulevat myyntiin yleisölle, sekä pääsylippujen etuoikeusasemaan, korkealuokkaiset istuimet, helpot vaihdot ja kadonneiden lippujen vakuutukset. Uuden kauden jäsenten tulee tilata ajoissa parhaat paikat kaikkiin Broadway-esityksiin.


BroadwayInKC.com,kauffmancenter.org, Kauffman Center Box Office ja Ticketmaster.com ovat ainoat viralliset lippulähteet kaikkiin Kansas Cityn PNC Broadwayn näytöksiin. Jos ostat liput toisesta lähteestä, saatat maksaa liian korkeat hinnat, eikä lippujasi taata.

FAQs

What Broadway show is closing in 2023? ›

NEW YORK (AP) — The final curtain came down Sunday (April 16, 2023) on New York's production of “The Phantom of the Opera,” ending Broadway's longest-running show with thunderous standing ovations, champagne toasts and gold and silver confetti.

How to find your Broadway tickets? ›

Use the search function in your email to search for tickets@broadwaydirect.com to find the email containing your tickets. Also be sure to check your spam or junk folders. If you're still unable to find them, reach out to us at help@broadwaydirect.com.

How long is six the musical? ›

The show runs approximately 80 minutes with no intermission.

What Broadway shows are closing in january 2023? ›

In addition to 1776, Beetlejuice, The Music Man, Into The Woods, Death Of A Salesman, Ohio State Murders, The Piano Lesson, Topdog/Underdog, The Old Man And The Pool, Almost Famous and A Strange Loop, both Ain't No Mo' and K-POP unceremoniously closed early and that happened in the highly profitable month of December.

Why are so many shows leaving Broadway? ›

Culprits include costs, COVID and crime. All have chased away free-spending tourists and Broadway customers, who are basically the same people.

What is the longest running off Broadway show? ›

1. Perfect Crime. A wily cop tries to psych out a possibly homicidal shrink in Warren Manzi's moldy, convoluted Off Broadway whodunit. Catherine Russell, who has starred in the show since it opened, holds the world record for most performances in a female role.

What is the best day to see a Broadway show? ›

Manhattanites, on the other hand, favor weeknights for attending Broadway theater. Thursday night performances are the most desired, followed by Tuesday nights. Oddly enough, Wednesday night is relegated to fifth place, with Friday night taking third and Saturday night fourth.

How much should I pay for a Broadway ticket? ›

What are the different types of tickets that I can purchase? Broadway shows offer tickets at many different price points. Regular Price tickets generally range from $20 to $145. You can expect to pay higher prices for the best seats to hit shows on weekend nights.

How early should you get to a Broadway show? ›

To avoid missing the opening of the show, plan to arrive at least 30 minutes before showtime. This will give you enough time to go through security, deposit any bags or luggage, if needed and make your way to your seat.

Is Six appropriate for 12 year olds? ›

IS THERE AN AGE RECOMMENDATION? SIX is recommended for ages 10 & up.

Is SIX The Musical worth it? ›

This electric retelling of the lives of the six wives of Henry VIII is a must-see for fans of history, music, and theater and will have you singing along and on the edge of your seat.

Is Six suitable for a 9 year old? ›

The show is recommended for ages 10 & up.

Which Broadway musical is closing? ›

NEW YORK (AP) — The final curtain came down Sunday on New York's production of “The Phantom of the Opera,” ending Broadway's longest-running show with thunderous standing ovations, champagne toasts and gold and silver confetti bursting from its famous chandelier.

Is Hamilton leaving Broadway 2023? ›

Hamilton is non-stop! Lin-Manuel Miranda's hip-hop history musical now has tickets on sale through March 2023. Get Hamilton tickets on New York Theatre Guide. Beginning January 2023, Hamilton will also implement a new performance schedule, replacing its Wednesday matinees with Sunday evening performances.

What shows on Broadway are closed? ›

Broadway Shows Recently Closed (Within the last 90 days)
  • Bad Cinderella.
  • Bob Fosse's Dancin.
  • A Doll's House.
  • Fat Ham.
  • Leopoldstadt.
  • The Phantom of the Opera.
  • Pictures From Home.
  • Prima Facie.

What Broadway musical is closing? ›

"Phantom of the Opera" is closing after more than three decades, nearly 14,000 performances and seven Tony Awards. CBS2 was on the red carpet before the show speaking to the cast, including some from the original production.

Why is The Phantom of the Opera closing? ›

The musical — a fixture on Broadway since opening on Jan. 26, 1988 — has weathered recessions, war, terrorism and cultural shifts. But the prolonged pandemic may have been the last straw: It's a costly musical to sustain, with elaborate sets and costumes as well as a large cast and orchestra.

Will kids night on Broadway happen in 2023? ›

Kids 18 And Under Attend A Show For Free! The Broadway League is pleased to announce that tickets are now on sale for Kids' Night on Broadway® in New York City on Tuesday, March 21, 2023.

What will the end be Broadway? ›

what the end will be is a play about three generations of Black, gay men living in the same home. Living at the intersection of those two identities has shaped each man's life differently, and what it means to be Black and gay differs for them all.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated: 25/06/2023

Views: 5489

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.